Aannemer Breda

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Begeleiding in het gehele proces
Totale pakket aan diensten
Verbouwen zonder stress

Woont u in een mooie woonboerderij en heeft u plannen om deze te verbouwen, dan is een gespecialiseerde aannemer in Breda nodig. Zo’n specialist is Aannemer Frans Balemans B.V. Al sinds 1989 voeren wij verbouwingen uit voor verschillende boerderijen, waarbij wij ons richten op alle bouwwerken op uw erf. Niet alleen uw woning wordt vakkundig verbouwd, maar ook bijvoorbeeld stallen, schuren en andere bijgebouwen.

Niet zomaar een aannemer in Breda

Aannemer Frans Balemans B.V. is niet zomaar een aannemer in Breda en omgeving. De meeste aannemers houden zich alleen bezig met het renoveren van woningen, maar wij nemen ook gelijk alle bebouwing op uw erf mee. Het voordeel hiervan is dat alle bebouwing in dezelfde stijl wordt gerenoveerd. Hiermee krijgt uw agrarisch bedrijf een professionele uitstraling.

Wij leiden uw renovatie in goede banen

Als aannemersbedrijf in Breda voeren wij niet alleen de verbouwingswerkzaamheden uit, maar begeleiden wij uw verbouwing ook, zodat deze zeker tot een goed einde wordt gebracht. Hiervoor werken we samen met diverse bouwpartners. Zij zorgen ervoor dat uw boerderij er weer tiptop uitziet, terwijl wij alles in goede banen leiden.

Laat uw verbouwing door ons begeleiden

Met Aannemer Frans Balemans B.V. uit Breda kiest u voor kwaliteit bij het verbouwen van uw boerderij. Niet alleen door de vakkundig uitgevoerde bouwwerkzaamheden, maar ook doordat wij er alles aan doen om uw verbouwing in goede banen te leiden. Wij begeleiden het gehele proces en zorgen ervoor dat alle werkzaamheden nauwkeurig worden uitgevoerd. Laat u uw boerderij ook door ons verbouwen? Bel dan naar +31 765420400.

Ook interessant voor u:

 

Begeleiding in het gehele proces
Totale pakket aan diensten
Verbouwen zonder stress
Heeft u vragen of wilt u meer informatie opvragen?
Wij helpen u graag!

Wat wij doen

Boederij

klassiek

Hedendaags