Architect huis bouwen

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Begeleiding in het gehele proces
Totale pakket aan diensten
Verbouwen zonder stress

Wilt u met de hulp van een goede architect een huis laten bouwen? Denk dan eens aan Aannemer Frans Balemans B.V. Nu horen we u denken: “Een aannemer? Die ontwerpt toch geen huizen?” Wij begeleiden echter graag het gehele bouwproces van uw droomhuis. Daarom denken wij ook graag mee over het ontwerp van uw huis. Daarna begeleiden wij ook het hele bouwproces, dat uiteraard vakkundig wordt uitgevoerd door onze ervaren bouwspecialisten.

Intensieve samenwerking met de architect wanneer u een huis wilt laten bouwen

Wij nemen onze taak als begeleider van bouwprojecten zeer serieus. Zo hebben wij intensieve contacten met de architect wanneer u onder onze begeleiding uw nieuwe huis laat bouwen. Daarom hebben wij ook intensief contact met uw architect tijdens het ontwerpproces. Wij nemen u alle zorgen uit handen en zorgen ervoor dat het gehele proces goed verloopt. Zo verloopt uw verbouwing zonder problemen. Droomt u ervan uw boerderij te verbouwen, maar ziet u er tegenop? Dat is met onze vakkundige begeleiding niet meer nodig!

Maak een afspraak om uw wensen te bespreken

Om u op een goede manier te begeleiden tijdens uw verbouwing, is het belangrijk dat wij goed op de hoogte zijn van uw wensen. Daarom ontvangen wij u graag op ons kantoor in Breda. Bel ons via +31 765420400 en we plannen een afspraak voor u in.

Ook interessant voor u:

 

Begeleiding in het gehele proces
Totale pakket aan diensten
Verbouwen zonder stress
Heeft u vragen of wilt u meer informatie opvragen?
Wij helpen u graag!

Wat wij doen

Boederij

klassiek

Hedendaags