Bouwbedrijf Breda

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Begeleiding in het gehele proces
Totale pakket aan diensten
Verbouwen zonder stress

Aannemer Frans Balemans B.V. is niet zomaar een bouwbedrijf in Breda. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het begeleiden van verbouwingen van boerderijen. Hierbij houden wij rekening met het klassieke karakter dat veel boerderijen hebben. Toch zorgen wij ervoor dat alle moderne voorzieningen aanwezig zijn in uw woning, maar vooral ook in uw onderneming. Op deze manier is uw boerderij weer helemaal van deze tijd. En ook uw woning voldoet weer helemaal aan uw wensen.

Het meest bijzondere bouwbedrijf in de regio Breda

Behalve het feit dat wij gespecialiseerd zijn in boerdijverbouwingen, zijn wij ook gespecialiseerd in het begeleiden van verbouwingen. Wij werken samen met verschillende professionele partners, zodat uw verbouwing tot een goed einde wordt gebracht. Dat geeft ons de ruimte om uw verbouwing tot in de details te begeleiden. Wij zorgen voor de nauwe contacten met de uitvoerders van de verbouwing en zorgen ervoor dat u helemaal nergens naar om hoeft te kijken. Dat is nog eens relaxed verbouwen!

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie? Uiteraard staan wij altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen. U bereikt ons het eenvoudigst op telefoonnummer +31 765420400.

Ook interessant voor u:

 

Begeleiding in het gehele proces
Totale pakket aan diensten
Verbouwen zonder stress
Heeft u vragen of wilt u meer informatie opvragen?
Wij helpen u graag!

Wat wij doen

Boederij

klassiek

Hedendaags