Bouwkundig advies Breda

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Begeleiding in het gehele proces
Totale pakket aan diensten
Verbouwen zonder stress

Voor deskundig bouwkundig advies in de regio Breda moet u bij Aannemer Frans Balemans B.V. zijn. Wij hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van verschillende verbouwingen, met name van boerderijen. Maar ook voor de verbouwing van bijvoorbeeld uw woonhuis kunt u ons inschakelen. Wij werken hiervoor samen met een aantal vakkundige bouwspecialisten.

Bouwkundig advies en de meest betrouwbare bouwspecialisten uit de regio Breda

Onze aanpak is uniek te noemen. Zo begeleiden wij uw verbouwing van A tot Z en zorgen wij ervoor dat deze op een goede manier wordt uitgevoerd. Dit gebeurt in samenwerking met onze betrouwbare partners, zoals:

  • Stukadoors
  • Rietdekkers
  • Tegelzetters
  • Installateurs
  • Glaszetters
  • Architecten
  • Constructeurs

Profiteer van onze jarenlange ervaring

Wij hebben jarenlange ervaring met het verbouwen van verschillende bouwwerken en het geven van bouwkundig advies in de regio Breda. Denk hierbij aan boerderijen, maar ook aan klassieke en hedendaagse woningen. Hierbij beperken wij ons niet alleen tot aanpassingen aan de gevel van uw huis, maar verbouwen wij ook uw keuken, badkamer of de interieurinrichting van uw huis.

Bij ons is alles mogelijk

Voordat wij aan de slag gaan en opdrachten uitzetten naar onze partners, willen wij er zeker van zijn dat wij goed op de hoogte zijn van uw wensen. Daarom gaan wij hiervoor graag allereerst met u in gesprek, zodat wij u gedegen bouwkundig advies kunnen geven voor de verbouwing van uw boerderij in de regio Breda. Maak hiervoor een afspraak via telefoonnummer +31 765420400.

Ook interessant voor u:

 

Begeleiding in het gehele proces
Totale pakket aan diensten
Verbouwen zonder stress
Heeft u vragen of wilt u meer informatie opvragen?
Wij helpen u graag!

Wat wij doen

Boederij

klassiek

Hedendaags