Huis verbouwen Breda

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Begeleiding in het gehele proces
Totale pakket aan diensten
Verbouwen zonder stress

Bent u van plan om uw huis te laten verbouwen door een specialist in Breda of omgeving? Dan is Aannemer Frans Balemans B.V. de partij waar u naar zoekt. Wij zijn gespecialiseerd in het verbouwen van boerderijen, maar ook wanneer u uw huis in bijvoorbeeld Breda wilt laten verbouwen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Laat uw huis verbouwen door een gespecialiseerde aannemer in Breda

Wij zijn gespecialiseerd in het verbouwen van karakteristieke boerderijen, maar uiteraard draaien wij ook onze hand niet om voor de verbouwing van uw woning. Hiervoor werken wij samen met betrouwbare partners. Woont u in een schitterend monumentaal pand? Ook dan zijn wij de aangewezen partij. In wat voor huis u ook woont, wanneer u wilt verbouwen in de regio Breda moet u zijn bij Aannemer Frans Balemans B.V.

Maak een afspraak en bespreek uw wensen

Wanneer u uw huis in Breda wilt verbouwen, heeft u vast al een aantal dromen en wensen. Voordat wij aan de slag gaan, willen wij natuurlijk weten wat uw wensen zijn. Maak daarom een afspraak zodat wij uw wensen kunnen bespreken. Dan doen wij ons uiterste best om uw dromen uit te laten komen. U bereikt ons hiervoor op +31 765420400.

Ook interessant voor u:

 

Begeleiding in het gehele proces
Totale pakket aan diensten
Verbouwen zonder stress
Heeft u vragen of wilt u meer informatie opvragen?
Wij helpen u graag!

Wat wij doen

Boederij

klassiek

Hedendaags