Projectmanagement bouw

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Begeleiding in het gehele proces
Totale pakket aan diensten
Verbouwen zonder stress

Aannemer Frans Balemans B.V. is al jarenlang actief in het projectmanagement voor verschillende projecten in de bouw. Wij leggen ons daarom vooral toe op het begeleiden van uw bouwproject. Voor de daadwerkelijke uitvoer van uw verbouwing werken wij samen met betrouwbare partners. Voor alle facetten van de bouw hebben wij partners, zodat uw verbouwing zeker tot een goed einde wordt gebracht.

Met goed projectmanagement wordt de bouw van uw nieuwe huis heel eenvoudig

Wanneer u uw verbouwing door ons laat uitvoeren, dan heeft u zekerheid. De verbouwing zelf wordt uitgevoerd door deskundige bedrijven. Wij houden ons bezig met deskundig projectmanagement tijdens de bouw. Zo weet u zeker dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken wanneer u een nieuw huis laat bouwen of wanneer u een verbouwing laat uitvoeren.

Onze betrouwbare partners

De verbouwing of bouwwerkzaamheden zelf worden dus grotendeels uitgevoerd door onze partners. Zij hebben veel ervaring met verschillende werkzaamheden en zijn dus zeer betrouwbaar. Wij werken onder andere samen met:

  • Rietdekkers
  • Glaszetters
  • Stukadoors
  • Installateurs
  • Constructeurs
  • Tegelzetters
  • Architecten

Planning in nauw overleg met u

Voor een goed projectmanagement tijdens de bouw is een nauwkeurige planning essentieel. Daarom stellen wij deze planning graag samen met u op, zodat we zeker weten dat alle details aan uw wensen voldoen. Geef uw wensen door tijdens een kennismakingsgesprek, zodat we ook de planning kunnen vaststellen. Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek via +31 765420400.

Ook interessant voor u:

 

Begeleiding in het gehele proces
Totale pakket aan diensten
Verbouwen zonder stress
Heeft u vragen of wilt u meer informatie opvragen?
Wij helpen u graag!

Wat wij doen

Boederij

klassiek

Hedendaags