Renovatie boerderij

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Begeleiding in het gehele proces
Totale pakket aan diensten
Verbouwen zonder stress

Is er een renovatie van uw boerderij nodig? Neem dan contact op met Aannemer Frans Balemans B.V. Wij zijn gespecialiseerd in de renovatie van boerderijen en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Wij hebben daarbij een unieke aanpak. Wij houden ons namelijk met name bezig met het in goede banen leiden van de renovatie. De operationele uitvoering van de verbouwing wordt vervolgens gedaan door onze professionele partners. Dit zijn bedrijven zoals glaszetters, stukadoors en installateurs.

De renovatie van uw boerderij in goede handen

De renovatie van een boerderij is net wat anders dan de verbouwing van een reguliere woning. Hierbij is het belangrijk dat de details van uw woning behouden blijven. U wilt natuurlijk dat bijvoorbeeld de gevel van uw woning in de oude staat blijft. De details moeten behouden blijven, maar alleen worden gerenoveerd. Hiervoor zorgen onze betrouwbare partners, die werken onder de bezielende leiding van onze specialisten.

Neem contact met ons op

Bent u van plan om uw karakteristieke (woon)boerderij of Vlaamsche schuur te verbouwen? Maak dan duidelijke afspraken met ons tijdens een kennismakingsgesprek. Op deze manier verloopt de renovatie van uw boerderij geheel volgens plan. U maakt een afspraak voor een kennismakingsgesprek via +31 765420400.

Ook interessant voor u:

 

Begeleiding in het gehele proces
Totale pakket aan diensten
Verbouwen zonder stress
Heeft u vragen of wilt u meer informatie opvragen?
Wij helpen u graag!

Wat wij doen

Boederij

klassiek

Hedendaags