Woonboerderij verbouwen

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Begeleiding in het gehele proces
Totale pakket aan diensten
Verbouwen zonder stress

Wanneer u woont in een schitterende woonboerderij, dan wilt u deze mooi houden, waardoor verbouwen op een gegeven moment noodzakelijk is. U wilt dan zaken doen met een betrouwbare partij. Kies dan voor Aannemer Frans Balemans B.V. Door onze unieke aanpak zijn wij zeer betrouwbaar, zodat uw verbouwing zeker slaagt. Wat er zo uniek is aan onze aanpak? Wij houden ons vooral bezig als bouwbegeleider. Voor de operationele uitvoering maken wij vervolgens gebruik van onze betrouwbare partners. Zij bieden u het totale pakket, van bouwspecialisten tot rietdekkers en elektriciens.

Wilt u uw woonboerderij verbouwen? Kies voor het complete pakket

Wanneer u ons inschakelt bij het verbouwen van uw woonboerderij, kiest u voor het meest complete pakket aan diensten. Wij zorgen er niet alleen voor dat uw verbouwing tot in de puntjes wordt uitgevoerd, maar zorgen ook nog eens voor deskundige begeleiding. Dan weet u zeker dat uw droomhuis gebouwd wordt.

Maak een afspraak om uw wensen door te spreken

Bij de verbouwing van een karakteristieke woning als een woonboerderij is het belangrijk dat de details kloppen. Daarom maken we vooraf graag een afspraak met u om alles goed te bespreken. Bel voor het maken van een afspraak +31 765420400.

Ook interessant voor u:

 

Begeleiding in het gehele proces
Totale pakket aan diensten
Verbouwen zonder stress
Heeft u vragen of wilt u meer informatie opvragen?
Wij helpen u graag!

Wat wij doen

Boederij

klassiek

Hedendaags